Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

8 percheziţii la comercianţii de tutun din Ungaria

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Miercuri, 19 iunie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Satu Mare au efectuat 8 percheziţii domiciliare, precum şi verificări la o societate  comercială de pe raza judeţului Satu Mare. În urma acestei acţiuni au fost ridicate în vederea confiscării peste 100 kg de tutun, ţigări, seminţe de tutun, 5 laptopuri, telefoane mobile, un pistol airsoft şi forinţi.

Percheziţiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false. cu această ocazie, oamenii legii au stabilit că 6 persoane au procurat tutun din Ungaria, pe care l-au comercializat de la domiciliu, prin intermediul unor societăţi comerciale ori în mediul online.

“În urma perchiziţiilor au fost indisponibilizate 140,822 kilograme de tutun de fumat, 6.100 fire de  ţigarete, 1.120 grame de  seminţe de tutun, 5 laptopuri, o unitate centrală, 3 telefoane mobile, un pistol airsoft, 377.000 forinţi, materiale pentru coletărie, documente şi înscrisuri”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, poliţiştii serviciului mai sus amintit continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limită.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns