Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Eliminare șoc: Galata iese din Europa League

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Mare surpriză în turul 2 al preliminariilor din Europa league. Galatasaray Istanbul, nimeni alta decât câștigătoarea Cupei UEFA pe vremea lui Hagi și Po pescu, a fost eliminată de necunoscuta echipă suedeză Ostersunds FK.

În prima manșă echipa din Suedia a învins pe Galata cu 2-0, iar meciul din manșa a doua s-a încheiat la egalitate, 1-1. Ostersunds s-a calificat pentru Europa League după ce a câștigat în acest an Cupa Suediei. Este o echipă practic fără istorie înființată în 1996 și care, în 2011, evolua în a patra divizie suedeză.

Altfel, echipa Astra Giurgiu s-a calificat în turul trei după ce a terminat la egalitate, 0-0, meciul din manșa a doua cu azerii de la FC Zira. În turul III preliminar echipa pregătită de Eduard Iordnăescu va întâlni pe Oleksandria (Ucraina), echipă clasată pe locul 5 în ultima ediția a campionatului intern.

Tot în turul 3 preliminar, CSU Craiova o întâlnește pe AC Milan, iar Dinamo se află față în față cu Athletic Bilbao.

Partidele din turul III se vor disputa în 27 iulie, prima manșă și în 3 august, manșa secundă. Echipele din România vor juca pe teren propriu prima rundă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns