Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Andrei Estinca este antrenorul Luceafărului Decebal

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Luceafărul Decebal este prima echipă din fotbalul județean care va începe oficial sezonul 2017-2018. Asta pentru că după ce a câștigat faza județeană a Cupei României, în 9 august va juca în prima fază națională. Dar deocamdată sătmărenii nu și-au aflat adversarul.

Dar echipa și-a început pregătirile de curând, iar sâmbătă va participa la un turneu amical la Petin unde va juca cu echipele din Moftinu Mic, Păulești și Lipău. Președintele de la Decebal, Cosmin Iuhas, ne transmite că Andrei Estinca este cel care va antrena Luceafărul în sezonul 2017-2018 din Liga IV Elite. Fost tehnician la Recolta Dorolț, Andrei Estinca îl înlocuiește pe Cristi Popa. Andrei Estinca are obiectivul locurile 1-3 în prima ligă de fotbal din județ.

Legat de Andrei Estinca, acesta a jucat la mijlocul anilor 90 la “U” Cluj, CFR Cluj și Rapid București. A început fotbalul la Satu Mare la UNIO, a continuat la Someșul, Unirea Dej, Industria Sârmei Câmpia Turzii, Oașul Negrești și Minerul Turț. A îmbrăcat pentru mai multe sezoane tricoul Olimpiei și a fost în lotul galben-albaștrilor în sezonul ultimei promovări în Divizia A. Și-a încheiat cariera de fotbalist la Recolta Dorolț, echipă pe care apoi a și antrenat-o ani buni în eșalonul patru.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adversarele României la futsal

Asculta acest articol Calificată pentru a patra oară la un turneu final al Campionatului European de futsal, naționala României și-a