Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Unirea Tășnad a remizat în meciul amical cu Minerul Baia Mare, scor 0-0

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Unirea Tășnad continuă seria meciurilor amicale înainte de startul în Liga 3 de fotbal. Echipa antrenată de Marius Botan s-a deplasat luni la Baia Mare unde pe stadionul “Viorel Mateianu” a înfruntat echipa Minerul Baia Mare. După 90 de minute de joc, tabela a rămas neschimbată.

“Meci nedecis, cu ocazii mari de ambele părți, și un penalty suspect acordat în minutul 87 echipei gazda, dar Cherecheș se pare că nu poate fi învins nici din penalty parând din nou eroic totul. Per ansamblu a fost un meci solid al echipei noastre împotriva unei echipe băimarene foarte bună formată din mulți jucători divizionari și care are ca și obiectiv clar promovarea în eșalonul al treilea. Din păcate în minutul 60 juniorul Vereș a suferit o accidentare destul de urâta fiind nevoit să iasă de pe teren. Sperăm ca totul să fie în regula și îl așteptăm cât mai rapid să revina în teren”, au scris tășnădenii pe o rețea de socializare.

Unirea Tășnad: Băican – Turda, Bălău, Bercean, Moș, Babiciu, R. Silaghi, Stanciu, Szekely, Faur, Cădar. Au mai intrat: Cherecheș – M. Silaghi, Ciul, Bolba, Dascăl, Creț, P. Mașlinca, Vereș. Antrenor: Marius Botan.

Una peste alta, clubul nostru a înregistrat doar rezultate pozitive în această campanie de pregătire. A suferit o singură înfrângere, cea cu FC Olimpia Satu Mare.

Iată rezultatele din meciurile amicale:
• Minerul Baia Mare (Liga 4, Maramureș) – Unirea Tășnad 0-0
• Victoria Carei – Unirea Tășnad 1-3
• Cigand SE (Liga 3, Ungaria) – Unirea Tăşnad 2-2
• Unirea Valea lui Mihai (Liga 4, Bihor) – Unirea Tăşnad 1-4
Unirea Tăşnad – FC Olimpia 0-1
• Tiszafured FK (Liga 3, Ungaria) – Unirea Tăşnad 0-3

Altfel, Unirea Tășnad joacă sâmbătă primul meci oficial. La Carei se va desfășura în premieră Supercupa Județului Satu Mare între Unirea și Luceafărul Decebal.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns