Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Începe evaluarea tuturor celor 135 de secretari de stat

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Mihai Tudose au convenit să se facă o evaluare a secretarilor de stat, pe care miniştrii vor trebuie să o realizeze în maxim două săptămâni.

 

”Am stabilit cu primul ministru şi li s-a cerut miniştrilor să prezinte într-o săptămână, maxim două săptămâni, o evaluare a secretarilor de stat. S-a discutat, s-a făcut evaluarea guvernării astă-vară, s-a făcut o analiză a guvernării acum o analiză a ministerelor, a miniştrilor, dar e obligatoriu să se realizeze o evaluare a secretarilor de stat”, a anunţat Liviu Dragnea după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, care s-a desfăşurat vineri la Suceviţa.

Dragnea a spus că pot fi şi cazuri în care secretarii de stat ar putea primi alte domenii decât cele de care se ocupă acum, în cazul în care competenţele lor nu sunt folosite adecvat în momentul de faţă. ”Sunt 135 de secretari de stat, cred. Poate toţi sunt buni, poate nu toţi sunt buni. Poate unii sunt buni pe un domeniu şi gestionează sau au primit atribuţii pe alt domeniu…”, a spus Dragnea, citat de Mediafax.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns