Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Poliţia Locală vrea să evacueze boschetarii de pe malul Someşului

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Poliţia Locală a organizat joi, 5 octombrie, o acţiune de amploare în zona ştrandului vechi pentru a soma persoanele care şi-au făcut aici adăposturi improvizate să părăsească zona în cel mai scurt timp.

 

În cadrul acţiunii, poliţiştii locali au legitimat 33 de persoane, 24 dintre acestea fiind sancţionate cu amendă. S-a constatat că majoritatea persoanelor care domiciliează ilegal în zona inunadabilă a râului “Someş” au domiciliul în satele învecinate şi urmează ca acestea să fie direcţionate spre localităţile de domiciliu.

Poliţiştii locali au adus la cunoştinţa tuturor persoanelor identificate că, au la dispoziţie cel mult 24 de ore pentru a părăsi zona de bunăvoie, în caz contrar urmând să fie evacuate.

În incercarea de a descuraja cerşitul, prostituţia, şi alte fapte de natură infracţională, poliţiştii locali au mai organizat astfel de acţiuni şi în zona Ostrovului, pe strada Horea din municipiul Satu Mare şi în zona Stadionului “Unio”.

După acţiunea Poliţiei Locale, la Redacţia “Informaţia Zilei” s-au prezentat aproximativ 30 de locuitori din zonă. Aceştia cer să fie păsuiţi până la primăvară.

Mai multe în ediţia tipărită din “Informaţia Zilei” – 6 octombrie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns