Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

AS Olimpia Căuaș, doar pe primul loc la Baia Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Cupa Castanelor de la Baia Mare au participat zilele trecute 15 cluburi din mai multe județe. De la AS Olimpia Căuaș au urcat în ring trei sportivi. Iar poziția preferată a sătmărenilor a fost cea a numărului 1.

Pe ”scenă” i-am avut pe Patrik Bocsi, Balazs Bocsi și Zimbru Gabriel. Patrik s-a dovedit a fi cel mai bun la cadeți, 40 kg, iar fratele său Balazs a terminat primul la 46 kg cadeți. Gabriel a boxat la 48 kg copii și a încheiat concursul pe primul loc. Sportivii sunt antrenați de Marius Stan.

Se aduc mulțumiri primarului Marius Roka din Căuaș, Consiliului Local Căuaș și tuturor sponsorilor. La această competiție a participat și oficiat și sătmăreanul Ioan Gavriș, arbitru AIBA, cel care a avut prestații excelente. Florin Mulcuțan, președintele Asociației Județene de Box Satu Mare și președintele secției de box de la Căuaș ne anunță că ediția cu numărul 4 a Cupei Căuașului va avea loc în luna decembrie.

Altfel, clubul care a dat primul sătmărean la un campionat european de box anunţă că face o selecţie pentru cei care doresc să se aventureze în acest sport. Doritorii sunt aşteptaţi la subsolul sălii de sport LPS ”Ecaterina Both”, acolo unde AS Olimpia Căuaş face antrenamente de luni până vineri, de la ora 16:00. Informaţii suplimentare: 0746.321.487 (antrenor Mihai Stan).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns