Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un şofer a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins drogat

Sigla Informatia Zilei
Un tânăr de 30 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins conducând sub influenţa substanţelor psiho-active. Este cercetat penal.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un tânăr de 30 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins conducând sub influenţa substanţelor psihoactive. Este cercetat penal.

“Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare, au depistat la data de 20 noiembrie a.c., în municipiul Satu Mare un conducător auto care se afla sub influenţa unor substanţe psiho-active.

Astfel, a fost oprit în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 30 de ani, din Satu Mare, pentru care testarea cu dispozitivul pentru depistarea substanţelor psiho-active a ieşit pozitivă. Fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice.

Faţă de persoana în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influenţa unor substanţe psiho- active.” se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns