Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primăria din Tășnad vrea doar binele echipei de fotbal

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După articolul pe care l-am publicat marți, legat de echipa de fotbal din Tășnad, am purtat o discuție cu primarul orașului, Grieb Csaba. Fără să dorească să tulbure apele, ne-a dat asigurări că Primăria Tășnad vrea doar binele echipei și că nu se încearcă să se bage bețe-n roate.

Se așteaptă doar o lămurire din partea Federației Române de Fotbal, Primăria trebuie să se lămurească că totul este corect cu înscrierea echipei în campionatul Ligii 3 și că banii, cei 184.000 lei, pot fi alocați în mod corect entității înscrise corect în campionat. FRF va da răspunsul zilele acestea.

“Federația și AJF-ul pot clarifica această situație, la ei este mingea. Noi abia așteptăm să ne confirme că totul este în ordine. Și noi ne dorim ca echipa să meargă bine, chiar suntem foarte bucuroși de rezultatele obținute până acum”, a precizat primarul din Tășnad.

După acea ședință în care s-a discutat despre situația clubului de fotbal, marți a urmat o altă ședință a Consiliului Local în urma căreia s-au lămurit anumite aspecte împreună cu factorii decidenți din executivul Primăriei, secretar, jurist, contabil șef, primar. Aceștia au manifestat înțelegere față de situația expusă și au solicitat acte în completarea dosarului de finanțare pentru ca întreaga procedură să aibă caracter de legalitate. Lucrurile acestea au apărut marți seara într-un comunicat semnat de Lorant Zsido, președintele Unirii Tășnad.

“Dorim să liniștim puțin apele și să vă informăm că după ședința de consiliu de azi unde s-au discutat mai multe probleme în ceea ce privește finanțarea echipei noastre s-au mai solicitat pentru dosarul de finanțare unele acte care se încearcă a se obține în cursul zilei de mâine. Nu s-a pierdut speranța obținerii finanțării, iar cu această ocazie s-a reușit lămurirea unor aspecte împreună cu factorii decidenți din executivul Primăriei, respectiv secretar, jurist, contabil șef, primar. Aceștia au manifestat înțelegere față de situația expusă, dar au mai solicitat acte în completarea dosarului de finanțare pentru ca întreaga procedură să aibă un caracter de legalitate. Din păcate promisiunea faptului că pe data de 20 noiembrie se va rezolva problema finanțării a agitat puțin spiritele și principala problemă actuală este disponibilitatea jucătorilor de a se mai antrena și a se prezenta la meci. Avem încredere încă, în faptul că până la urmă se va găsi o soluție rapidă pentru ca echipa noastră să poată fi finanțată, iar semnalele de după sedința de consiliu au fost pozitive”, a scris președintele Lorant Zsido de la Unirea Tășnad.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Lasă un răspuns