Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dinamo trece printr-o perioadă dificilă, iar șefii clubului au încercat să se despartă de antrenorul Vasile Miriuță și să-l aducă la club pe Claudiu Niculescu.

Dar tehnicianul de la Voluntari a refuzat. “Am fost sunat, am negociat cu Dinamo, dar nu voi pleca de la Voluntari. Am un respect deosebit pentru oamenii de aici, pentru că mi-au dat șansa să revin în Liga 1. Am considerat că nu pot lăsa lucrurile la jumătate. Am avut o discuție civilizată cu cei de la Dinamo. Mi-au spus că mă doresc, le-am mulțumit foarte mult pentru ofertă, dar am considerat că nu este momentul să vin la Dinamo”, spune Niculescu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS FOTBAL, EURO 2024

Meciul Israel – România se va juca într-un sat din Ungaria

Date fiind conflictele israeliano-palestinene UEFA a decis ca meciurile naționalei statului Israel din preliminariile lui Euro 2024 să se dispute pe terenuri neutre.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now