Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Profesori din patru ţări au vizitat sediul Instituţiei Prefectului

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Şaptesprezece profesori din patru ţări au vizitat sâmbătă, 24 noiembrie 2017, sediul Instituţiei Prefectului, judeţul Satu Mare.

Profesorii şcolilor din Turcia, Italia, Estonia şi Portugalia se află la Satu Mare pentru un schimb de bune practici în cadrul  proiectului Erasmus Plus, cu titlul  “Teachers out, learners in” în parteneriat cu Liceul de Arte “Aurel Popp”. Scopul proiectului este înlocuirea metodelor convenţionale de predare-învăţare, cu predarea–învăţarea centrată pe elev. Proiectul oferă  profesorilor posibilitatea de a se forma şi perfecţiona pentru noile tendinţe ale învăţământului European.

După salutul de bun venit, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, le-a prezentat oaspeţilor pe scurt câteva date despre clădirea Palatului Administrativ şi specificul judeţului Satu Mare. În continuare, a apreciat implicarea atâtor ţări într-un schimb de experienţă şi accentul pus pe partea de e-learning pe care profesorii doresc să o implementeze şi care reprezintă nu doar  viitorul, ci şi prezentul educaţiei.

În cursul zilei de sâmbătă, profesorii vor participa la un spectacol oferit de elevii Liceului de Arte “Aurel Popp” la Filarmonica Dinu Lipatti, urmând ca mâine să viziteze zona Maramureşului.

Informaţia ne-a fost comunicată de cancelaria prefectului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns