Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Hotărârile Comisiei de Disciplină AJF din 28 noiembrie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Marți a avut loc o nouă ședință a Comisiei de Disciplină AJF Satu Mare. Iată hotărârile conform site-ului AJF:

La Hameu – Botiz a fost eliminat jucătorul Stoica Rafael (Halmeu) pentru bruscarea adversarului când jocul era oprit. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei.

La Marna – Porumbeşti, echipa din Porumbeşti nu s-a prezentat la joc. Omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei din Marna. Ugocea Porumbeşti a fost amendată cu 350 de lei, conform Adunării Generale.

La Agriş – Homoroade, echipa din Agriş, prin delegatul Marton Nicolae, a depus la sfârşitul jocului o contestaţie privind identitatea jucătorilor Tătar Gheorghe (nr. 8), Pop Sergiu Cristian (nr. 9) şi Tătar Gheorghe (nr. 11). Jucătorii contestaţi nu s-au prezentat la confruntare. Agriş câştigă astfel partida, scor 3-0. Tot la acest joc a fost eliminat Sician Marcel (Homoroade) pentru fault în postură de ultim apărător. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului o etapă şi amendarea acestuia cu 45 de lei.

La Apa – Viile Satu Mare a fost eliminat Olaru Ioan (Apa) pentru comportare violentă faţă de adversar, când mingea nu se afla în joc. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns