Image 1
Image 2

Școala Gimnazială Livada a publicat un nou număr al revistei CDIps

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Azi, 4 decembrie 2017, Centrul de Documentare și Informare al Școlii Gimnaziale „Petőfi Sándor” Livada a publicat un nou număr al revistei CDIps nr. 5.


Prin revista CDIps, realizatorii şi-au propus să promoveze imaginea şcolii lor în cadrul comunităţii şi să contribuie la cunoaşterea şi afirmarea talentului elevilor din şcoală. Publicaţia abordează o tematică diversă, de la mediatizarea activităţilor CDI în mass-media locală, informații despre CDI (servicii, regulament, cum descoperim o carte la raft, recomandări de cărți pentru preșcolari și școlari și fișa de lectură), la poezii și compuneri – creații literare, pictură, abilități practice – creații artistice, activități de la Școala Altfel (activități organizate în cadrul CDI), voluntari de mici (SNAC) și diverse (curiozități, rebus și altele).
La realizarea ei şi-au adus contribuţia 24 elevi și 10 cadre didactice. Apreciem efortul lor pentru a oferi cele mai frumoase creaţii literare şi artistice, pentru a selecta cele mai bune materiale informative şi de divertisment, dar mai ales implicarea în activităţile organizate în cadrul CDI. Revista a fost distribuită elevilor. Din caseta redacțională fac parte: Butka Răzvan, Denes Talpos Riccardo, Dezsi Pavel, Pincovai Jennifer, Czibere Ingrid și Zolcseak Dora.
Revista a apărut în cadrul proiectului „Citesc pentru viitor” – proiect realizat și finanţat de profesorul Szalay Miklos Attila.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with