Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dacă Olimpia își încetează activitatea, 7 antrenori și 104 copii și juniori ajung pe drumuri

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

De câteva zile am lăsat deoparte subiectul atât de fierbinte al Olimpiei Satu Mare. Dar revenim acum, în antepenultima zi a anului 2017. Dar nu vom vorbi despre prima echipă, ci vă vom prezenta situația mai mult decât delicată a echipelor de copii și juniori.

Aceste echipe, 6 la număr, sunt amenințate cu dispariția în urma retragerii finanțării clubului de către unele instituții care asigurau până acum banii necesari funcționării clubului. Pentru că mai mult decât probabila retragere, sau excludere de către FRF, a Olimpiei din Liga 2 va duce automat la desființarea echipelor de juniori. Cel puțin a celor de juniori A (U19) și B (U17), care activează în campionatele organizate de FRF. Echipele de juniori sub 15 ani care activează în competițiile organizate de AJF Satu Mare ar putea, totuși, să-și continue activitatea.

Dar și aici sunt multe semne de întrebare legate de viitor în condițiile în care antrenorii sunt neplătiți de mai mult de 8 luni, iar accesul la terenurile de joc și de antrenament va fi practic imposibil.

Dar haideți să vă prezentăm lista echipelor de juniori aleOlimpiei, antrenorii și numărul de jucători de la fiecare grupă de vârstă.

– Juniori A, U19: locul 2 în seria a 9-a din campionatul organizat de FRF, lot alcătuit din 24 de jucători, antrenor Mircea Bolba.

– Juniori B, U17: locul 6 în seria a 9-a din campionatul organizat de FRF, lot alcătuit din 18 jucători, antrenori Tiberiu Csik și Levente Paul.

– Juniori C, U15: participă la campionatul județean organizat de AJF, lot alcătuit din 17 jucători, antrenor Cristi Popa.

– Juniori D, U13: participă la campionatul județean organizat de AJF, lot alcătuit din 21 de jucători, antrenori Cristi Popa și Bogdan Ardelean.

– Juniori E, U11: participă la campionatul organizat de AJF, lot alcătuit din 12 jucători, antrenor Nelu Donca.

– Grupa de inițiere, 2010, 2011, 12 jucători, antrenor Lulu Dragomir.

La o socoteală simplă rezultă un număr de 104 jucători și 7 antrenori. Jucători și antrenori care, așa, dintr-un condei, pe motive care nu stau în picioare, sunt trimiși la plimbare. Sau, mai bine zis, li se refuză tinerilor sătmăreni dreptul de a face sport (egal sănătate), în mod organizat.

Iar ca o concluzie putem spune, fără putință de tăgadă, că viitorul fotbalului sătmărean n-arată bine! Ba dimpotrivă!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Multumita UDMRaiului satamarean….. poate si ca recompensa pt. tigania cu privire la redenumirea stadionului Olimpia in Daniel Prodan. Felicitari UDMR !!!. Infiintati echipa Daniel Prodan si sustineti-l din banii acestuia !. Olimpia a murit odata cu redenumirea stadionului !.

Lasă un răspuns