Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Liviu Dragnea s-a răzgândit: merge la Cotroceni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a răzgândit. După ce declarase că el nu va mai merge niciodată la Cotroceni, acum liderul PSD a spus că nu are de ales și va merge la consultările cu președintele Klaus Iohannis, de mâine.

”Am discutat subiectul acesta astăzi. Am spus că nu voi mai merge la Cotroceni, dar nu m-am gândit atunci că va mai fi nevoie de o rundă de consultări, însă m-am înșelat. Voi merge la Cotroceni, împreună cu domnul Neacșu și cu doi-trei oameni de la ALDE”, a declarat Liviu Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că propunerea Viorica Dăncilă a fost înaintată de președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, și a fost susținută de toți liderii PSD, cu doar o singură abținere, notează stiripesurse.

”A fost o procedură nouă în CEX, în care au fost mai multe propuneri. A fost o discuție foarte bună și am ajuns la concluzia cu toții că genul ăsta de propuneri și genul ăsta de discuții sunt cele mai bune, cele mai productive.

În final a fost votată doamna Viorica Dăncilă, doar cu o abținere, în rest am votat toți colegii. A fost propusă și doamna Ecaterica Andronescu, care pe final și-a retras candidatura. Eu i-am rugat pe colegii mei să avem un dialog cu doamna Dăncilă, înainte de vot. Au fost foarte multe întrebări survenite din situațiile care ne-au adus în acest punct.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUS CONTROALE LA FRONTIERĂ

În Republica Moldova au fost impuse unele restricţii vamale pentru TIR-uri

Aşa cum se ştie deja, după ridicarea restricţiilor privind circulaţia produselor cereale din Ucraina, importul acestora fiind permis doar pe bază de licenţă obţinută de fermirii...

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now