Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sevil Shhaideh, în cărți pentru un post important

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat recent că așa numiții “penali” au liber să revină în Guvern, odată cu instalarea noului cabinet condus de Viorica Dăncilă. Dacă la început toată lumea vorbea că această afirmație era menită să deschidă calea Rovanei Plumb pentru un post de vicepremier, surse politice citate de Hotnews, susțin că Sevil Shhaideh este favorită să fie numită secretar general al Guvernului.

 

Aceleași surse susțin că în această perioadă că Sevil Shhaideh, alături de premierul desemnat Viorica Dăncilă și de Darius Vâlcov, lucrează la programul de guvernare ce urmează să fie prezentat odată cu votul din Parlament pentru noul cabinet.

Sevil Shhaideh a fost ministrul al Dezvoltării în Guvernul Grindeanu și Guvernul Tudose, dar și-a depus demisia din acest post după ce premierul Mihai Tudose a cerut eliminarea “penalilor” din executiv. Shhaideh este urmărită penal în dosarul “Belina”.

 

Un alt nume nou pe lista cabinetului Dăncilă ar fi cel al Anei Birchall, care ar putea deveni ministru al Fondurilor europene, în locul lui Marius Nica, cel care a demisionat recent.

Pe lista guvernului Dăncilă. Apare numele lui Adrian Dobre, purtător de cuvânt al PSD, care ar putea să devină ministrul pentru Dialog social, potrivit informațiilor Antena 3.

În prezent, acest minister este condus de Gabriel Petrea.

De asemenea, o noutate este faptul că vicepremierul Paul Stănescu nu ar vrea să mai facă parte din noul executiv.

Vicepremierul Paul Stănescu este chemat joi de Direcția Națională Anticorupție la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a i se redeschide un dosar care fusese închis în urmă cu opt ani.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns