Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dragnea: Dacă vrea, Bădălău să rămână preşedinte executiv

Sigla Informatia Zilei
Preşedintele PSD Liviu Dragnea a avut o ieşire nervoasă în momentul în care a fost întrebat, vineri, dacă în cadrul CEX-ului se va discuta și despre schimbarea lui Bădălău și a lui Codrin Ștefănescu, spunând că se continuă seria de fake news şi catalogându-i pe cei care le propagă "proşti".
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a avut o ieşire nervoasă în momentul în care a fost întrebat, vineri, dacă în cadrul CEX-ului se va discuta și despre schimbarea lui Bădălău și a lui Codrin Ștefănescu, spunând că se continuă seria de fake news şi catalogându-i pe cei care le propagă “proşti”.

„Nu, am văzut acele …Deci, continuă seria fake news, dar eu nu imi dau seama ce se intampla cu proştii ăstia care anunţă lucruri, dar nu se întâmplă. Văd doar surse şi nişte site-uri obscure care vorbesc, şi alţii care se lasă păcăliţi de asta”, a mai spus Dragnea.

Ieşirea lui Liviu Dragnea a fost legată de o întrebare ce viza posibile schimbări în conducerea partidului, inclusiv înlocuirea preşedintelui executiv al formaţiunii, Niculae Bădălău.

Întrebat dacă rămâne preşedinte executiv Bădălău, Dragnea a răspuns: „Din partea mea, da. Dacă vrea să rămână, eu nu am nicio problemă”.

Totodată, la solicitarea jurnalistilor, Liviu Dragnea a comentat situaţia consilierului de stat în aparatul premierului, Darius Vâlcov, condamnat la opt ani de închisoare, decizia nefiind definitivă, pre;edintele PSD a precizat ironic, că acesta trebuie “omorât” şi “împuşcat”.

“Să ştiţi că nu ies prin spate. Nu vreţi să vorbim după ce ies eu de la BPR?”, a răspuns Dragnea iniţial.”Trebuie omorât azi, acum! Împuşcat!”, a adăugat Dragnea, evitând să facă alte comentarii înaintea şedinţei Birourilor permanente reunite ale celor două Camere.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns