Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

S-a încheiat festivalul de floretă de la Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Festivalul de floretă de la Satu Mare s-a încheiat duminică cu două concursuri internaționale. La startul Memorialului “Vasile Costa” s-au prezentat doar nouă sportivi, iar cel mai bun s-a dovedit a fi Mihai Tănase din Chișinău.

Cel mai bun sătmărean a fost Mark Fogel, locul 3.
Un concurs puternic l-a reprezentat cel pe echipe la feminin. La start s-au prezentat 20 de echipe din România, Ucraina, Slovacia, Japonia, Bulgaria, Olanda, Belarus, Turcia. În 2018, trofeul cel mare a fost câștigat de către Japonia 1. În finala mare, Japonia 1 a dispus de România 1, scor 45-41. Din echipa României au făcut parte Rebeca Cândescu, Emilia Corbu, Andreea Gheorghe, Karina Vasile. Două sătmărence am avut în echipa a doua a României. Melissa Korossy și Teodora Șofran au încheiat, alături de Cătălina Apostol, pe locul 7.

Cupa Satu Mare la floretă cadeți, ediția 2018, a fost organizată în condiții deosebite de către Primăria Satu Mare, cu sprijinul Federației Române de Scrimă, a CSM Satu Mare, CS Satu Mare și a Direcției de Tineret și Sport a Județului Satu Mare.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with