Image 1
Image 2

Poliţia continuă şirul acţiunilor de spargere a “cuiburilor” de infractori şi prostituate din municipiul Satu Mare

Razie la blocurile de pe strada Ostrovului
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Razie la blocurile de pe strada Ostrovului
Razie la blocurile de pe strada Ostrovului

Poliţia Municipiului Satu Mare împreună cu Poliţia Locală Satu Mare şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi au organizat în cursul dimineţii de ieri, 14 februarie, o acţiune în blocul de locuinţe sociale de pe strada Ostrovului

, în scopul spargerii tuturor cuiburilor infracţionale care ar putea pune în pericol siguranţa cetăţenilor.

Prin urmare, în cursul zilei de ieri au fost aplicate 45 de  sancţiuni contravenţionale la OUG 97/2005, Legea 61/91 şi OUG 195/2002, în valoare totală de 6.645 de lei.
De altfel, la începutul săptămânii, luni, 12 februarie, căsuţele şi anexele de pe strada Corvinilor 26 şi strada Vulturului din municipiul Satu Mare au fost demolate.

În zona respectivă cuiburile ilegale se instalaseră de mai bine de 25 de ani, fiind o zonă mizerabilă şi periculoasă, practicându-se activităţi ilegale.
Cei mai încântaţi au fost locuitorii din zonă, care au mărturisit că au avut parte numai de probleme cu locatarii care puseseră stăpânire pe zona respectivă.

 

Continuarea o puteți citi în exclusivitate în ediția tipărită din data de 15 februarie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

A avut loc un nou cutremur în Taiwan

MIȘCARE SEISMICĂ

A avut loc un nou cutremur în Taiwan

În dimineața zilei de luni, Taiwan a fost din nou afectată de un cutremur. Clădirile au fost în mișcare pentru o scurtă perioadă de timp, iar experții susțin că acesta este rezultatul unei replici a seismului produs săptămâna trecută.