Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Arhiepiscopul Tomisului, acuzat de mărturie mincinoasă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Arhiepiscopul Tomisului e acuzat de mărturie mincinoasă. DNA a deschis un nou dosar penal pe numele său. Înalt Prea Sfinţitul a indus în eroare anchetatorii anul trecut.

Procurorii spun că, după ce a fost trimis în judecată, Teodosie ar fi încercat să îşi îmbunătăţească situaţia şi a denunţat doi angajaţi ai Arhiepiscopiei. În denunţul mincinos ar fi spus că, fără ştirea sa, subordonaţii lui ar fi cerut şi primit fonduri europene pentru terenuri agricole care aparţin Arhiepiscopiei. Iar după ce i-a denunţat, i-a suspendat din funcţie pe cei doi. Pentru asta, Teodosie s-a ales şi cu acuzaţia de abuz în serviciu.

Procurorii spun că, în contextul trimiterii sale în judecată pe 3 februarie 2017 pentru producerea unui prejudiciu în dauna A.P.I.A. în valoare de 1.392.964 lei, “în încercarea de a-şi crea o situaţie favorabilă în cadrul procesului penal”, la data de 10 octombrie 2017 Arhiepiscopul Tomisului ar fi depus un denunţ, “prin care acuza un număr de trei persoane fizice (două dintre ele fiind angajate în cadrul Arhiepiscopiei Tomisului) şi două juridice de fraudarea fondurilor europene, în anul 2016”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

8 comentarii

  1. Modul cum e organizata lumea Raiului si a Iadului nimeni nu o stie si nici legile care guverneaza acolo. Aici pe Pamant, slujitorii bisericii, pe langa regulile bisericesti, sunt supusi legilor in vigoare. Biblia este plina de lucruri paradoxale in care oamenilor pacatosi li s-au iertat faradelegile si din punct de vedere religios sunt
    Ok. Probabil nici DNA-ul nu e sfant si nici Teodosie nu e drept, iar Satana este pe la mijloc; probabil la Judecata de Apoi vom afla cum sta treaba…evident daca vom mai trai pana atunci.

Lasă un răspuns

Sfantul Lazar

Sfântul Lazăr (sec. I)

Asculta acest articol Evanghelia Sfântului Ioan istoriseşte în capitolul XI despre învierea minunată a lui Lazăr, fratele surorilor Marta şi