Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Echipele LPS-lui victorioase în campionatele juniorilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Miercuri a avut loc o etapă intermediară în campionatele juniorilor la fotbal, U19 şi U17. Ambele echipe ale Liceului cu Program de Sport din Satu Mare au evoluat în deplasare şi au terminat victorioase meciurile avute în program.

Echipe de juniori U19 a evoluat la Cluj împotriva echipei Viitorul Mihai Georgescu. Juniorii pregătiţi de Ştefan Gerstenmaier s-au impus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Boroş şi Mizsei.

Juniorii U17 au jucat la Baia Mare împotriva echipei CSS 2 din oraşul de pe Săsar. Sătmărenii s-au impus cu scorul de 4-0, golurile fiind marcate de Barth (2), Leo Mîndruț, Pașca.

În etapa de sâmbătă LPS U19 nu are meci programat datorită retragerii echipei din Târgu Mureş în timp ce juniorii U17 vor juca sâmbătă, pe stadionul Someşul împotriva echipei Csikszereda Miercurea Ciuc, ocupanta primului lopc în seria 9 a campionatului. Meciul sde va juca începând cu ora 14.00 şi va fi arbitrat de o brigadă din Baia Mare alcătuită din Vlad Mare, Bogdan Mureşan şi Cr. Pop.

Altfel, miercuri s-a jucat o restanţă din campionatul judeţean al juniorilor C. LPS Satu Mare a învins cu 2-0 echipa CS Primavera.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns