Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Toate rezultatele înregistrate în fotbalul din județ

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă și duminică am avut meciuri multe în campionatele județene de fotbal. Dar în primul eșalon de la noi s-au jucat doar două partide. Și ambele s-au încheiat cu rezultate surprinzătoare.

Știința Beltiug a ratat șansa să urce pe primul loc. După ce a condus minute bune cu 2-0, prin reușitele lui Feier, pe final s-a văzut a fi egalată Recolta Dorolț, echipă antrenată de Zoltan Ritli. Fosta divizionară C a profitat de relaxarea Științei, iar în ultimele două minute a înscris de două ori, meciul terminându-se la egalitate. De menționat că după acest rezultat, antrenorul Cosmin Iuhas și-a prezentat demisia.

Beltiug: Toduț – Santai, Pintye, Mandi, Toma, Bogar, Cireap, Lauruk, Donca, Feier, Gulya. Rezerve: Nichita, Srepler, Iuhas, Ardelean, Corodan. Antrenor: Cosmin Iuhas.

Dorolț: Oșan – Ionescu, Puț, Vegh, R. Ritli, Drumar, N. Meșter, N. Egri, Șimon, Orosz, Reszler. Rezerve: S. Meșter, Rapolti, Abroncizs Pal, R. Pintye, E. Pintye. Antrenor: Zoltan Ritli.

Un rezultat surprinzător s-a înregistrat și la Babța. Voința din localitate a reușit să învingă cu 1-0 pe Talna Orașu Nou. Gazdele au înscris cu cinci minute înainte de final prin Budea.

Rezultate surprinzătoarea s-au înregistrat și în seriile din Liga 4. Dacă Păulești, Livada și Oar au câștigat în runda 16, tot din prima parte a clasamentului Seriei A, Medieșu Aurit și Vetiș s-au ales fără punct după această rundă.

Primele două clasate din Seria B n-au reușit să câștige conform rezultatelor pe care le-am primit de la AJF Satu Mare. Dar Andrid și Lucăceni își păstrează pozițiile fruntașe. Ce este mai interesant se leagă de faptul că Andrid și Lucăceni își dau întâlnire în etapa următoare.

În Liga 5 s-a înregistrat o schimbare de lider. Profitând de faptul că Decebal a stat, echipa din Ardud n-a avut milă de Moftinu Mare. S-a impus categoric, scor 10-2, și a urcat pe primul loc. 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns