Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Balul Marii Uniri organizat de Lions Club Someş Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Balul Marii Uniri organizat de LIONS CLUB SOMES SATU MARE, care s-a desfăşurat în data de 13 aprilie anul curent, în sala Monte Carlo a Restaurantului Esedra din Satu Mare, s-a bucurat de un mare succes.

În comparaţie cu ultimele trei acţiuni similare ale clubului, la acest bal, prin generozitatea sponsorilor s-au acumulat cele mai mari fonduri, astfel încât, achiziţionarea ecografului Doppler portabil Logiq V2 pe care urmează să îl donăm Spitalului Judeţean Satu Mare, se apropie de realizarea efectivă. Stă în puterea membrilor clubului să facă demersurile cuvenite pentru ca Clubul Lions din Oak Brook, Ilinois (SUA) să contribuie cu diferenţa până la acoperirea integrală a preţului aparatului, care este de peste 11.500 euro. Rezultatele se datorează unei organizări excepţionale a unor acţiuni de colectare de fonduri bine gândite, a punerii în vânzare la licitaţie a unor opere de artă autentice, ba chiar şi semnificaţia Unirii prin vânzarea la licitaţie a unor medalii comemorative care conţin încoronarea Regelui Ferdinand si a Reginei Maria în Alba Iulia în anul 1922, precum şi un set de 6 medalii comemorative cu regii şi reginele României, nu mai puţin donaţia făcută de asociaţia Artiştilor Plastici Satu Mare, ale căror opere au fost vândute la licitaţie tocmai de către preşedintele acesteia, domnul Gergely Csaba, după cum şi nenumăratele obiecte de valoare puse la tombolă, au adus clubului succesul de care vorbim mai sus. De menţionat faptul că obiectele sportive scoase la licitaţie au fost prezentate cu mult profesionalism de către domnul Mureşan Florin.

Au contribuit la buna dispoziţie a oaspeţilor: Corul Liceului German Johann Ettinger Canticum condus de domnul profesor Kuki Zsolt; Ansamblul Doruri Someşene, subordonat Consiliului Judeţean Satu Mare, care funcţionează în cadrul Centrului de Creaţie şi Conservare a Culturii Tradiţionale; Corul Solemnis dirijat de către doamna profesoară Maria Chiş; cele trei perechi de dansatori de la Loga Dance Satu Mare; Elvis Band Satu Mare; formaţia No Comment; dovedind la unison un profesionalism artistic de apreciat.

Demn de remarcat că aproape toate locurile la mesele deosebit de frumos ornate au fost ocupate, demonstrând faptul că membrii clubului au fost nişte buni ţintaşi; bucătăria deosebită şi barul bine asortat au făcut, ca inclusiv oaspeţii din străinătate (Solaire Rodica – reprezentanta Clubului Lions din Paris), precum şi oaspeţii din ţară (dl. Radu Cristea – Viceguvernatorul Districtului Lions 124 România; Dr. Dan Constantinescu – Preşedintele Clubului Oradea), au apreciat eleganţa şi buna organizare a balului.

Totul ne determină să aducem mulţumirile noastre partenerilor: Consiliul Judeţean Satu Mare, Spitalul Judeţean Satu Mare, Direcţia Sanitară a Judeţului Satu Mare, Asociaţiei Artiştilor Plastici Satu Mare şi tuturor membrilor pictori care au donat tablouri, şi nu în ultimul rând membrilor clubului şi generoşilor noştri sponsori, care la unison au adus oraşului un moment de bună simţire, cu rezultate deosebite în plan economic şi financiar, dedicate scopului mai sus arătat.

Parteneri media al evenimentului au fost Informaţia Zilei şi Informaţia TV.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns