Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Jaf la o benzinărie din Lugoj

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii timişeni după ce au intrat într-o benzinărie din oraşul Lugoj şi au furat din seif suma de 157.000 de lei, respectiv aproape 35.000 de euro.

Hoţii au fost ajutaţi de un angajat, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, poliţiştii din oraşul Lugoj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de duminică spre luni, mai multe persoane necunoscute au furat suma de 157.000 de lei (circa 35.000 de euro) din seiful unei benzinării aflată pe str. Caransebeşului.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat luni seara, trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Consilier local PDL reţinut pentru dare de mită

Ioan Gherman, Vasile Pintea şi Ioan Tătar, toţi din Bixad au fost reţinuţi preventiv fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de de dare de mită şi contrabandă, în formă continuată. Cei trei au încercat să mituiască un poliţist de frontieră pentru ca acesta să-şi încalce atribuţiile de serviciu şi să le faciliteze introducerea în ţară, în mod ilegal, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal, a unor cantităţi de ţigări de contrabandă provenite din Ucraina. Ioan Tătar este consilier local Bixad (PDL).