Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Campioană județeană a patra oară consecutiv!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Victoria Carei a învins în finala juniorilor A1, cu 6-5, pe Turul Micula

Chiar dacă Olimpia nu mai există, stadionul cu același nume a fost, în ultima vreme, gazda mai multor meciuri din campionatele județene de fotbal, seniori și juniori. Iar ultimul meci a fost cel din finala campionatului județean al juniorilor A1.

Finala juniorilor s-a disputat între Victoria Carei și Turul Micula. A fost un meci frumos cu o spectaculoasă răsturnare de scor. Iar ca spectacolul să fie și mai frumos, campioana a fost decisă după loviturile de departajare. Echipa din Micula a deschis scorul în finalul primei reprize prin Mașlinca. După pauză cei din Micula au majorat scorul la 2-0, prin Varga Mate și se părea că vor câștiga tricourile de campioni. Dar Victoria a avut o frumoasă revenire și a reușit să egaleze prin golurile marcate de Boldizsar și Hevele.

Pentru desemnarea campioanei s-a trecut apoi la executarea unor lovituri de departajare. Victoria a reușit să înscrie de patru ori, prin Neyki Mark, Bakai, Babiciu și Mark Varga în timp ce Turul a ratat de două ori. În felul acesta, cu scorul general de 6-5, Victoria Carei a câștigat campionatul județean al juniorilor A1.

Demn de remarcat faptul că pentru Victoria Carei este al patrulea titlu consecutiv la juniori. O performanță remarcabilă, greu de atins de alte echipe. Pentru aceste succese trebuie felicitați jucătorii, dar și antrenorii și conducătorii. De apreciat și dăruirea cu care muncesc oamenii de la Victoria și condițiile bune de pregătire oferite de conducerea clubului. Păcat doar că nu există o continuare la Victoria, adică o echipă de seniori, cel puțin de Liga 3. Dar, cine știe, poate în viitor, se vor reașeza lucrurile și la Carei. Sau, de ce nu, și la Satu Mare.

Carei: Daniel Preg – Varga Mark, Nyeki Kevin, Claudiu Mihale, Gilbert Ghic, Cătălin Mărneanu, Boldizsar Edmund, Rareș Nyilvan, Bakai Balasz, Koter Raul, Mark Hevele/ Claudiu Varga, Florian Țoca, Alex Hohagyi, Silaghi Ranad, Alex Babiciu, Balog Ferenc, Schuller Istvan. Antrenori: Tabi Zsolt și Marius Botan.

Micula: Rareș Pop – Marius Bora, Alex Bonea, Vasile Oncea, Arnold Bora, Viorel Oncea, Cătălin Sabău, Zoltan Mizsei, Varga Mate, Mihai Iurcia, Paul Mașlinca/ Mihai Varga, Krisztian Szocs, Timotei Cut, Mark Doboș, Arnold Moroz, Priala Onisim, Zsiga Zsigmond. Antrenor: Șandor Iuliu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns