Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informația Zilei 09.06

Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Te macină niște probleme din trecut, care revin mereu în actualitate. A sosit vremea să te eliberezi, în sfârșit, de această obsesie, printr-un efort de voință, ducând la bun sfârșit, odată pentru totdeauna, ceva ce nu ai terminat cândva, iar acum ai toate resursele pentru a le finaliza.

TAUR. Lipsa agitației din jur este în avantajul tău, căci în liniștea instalată, parcă te mai poți destinde și tu puțin. Te ocupi doar de activități mărunte, plictisitoare în fond, dar care acum îți fac mare plăcere și te relaxează cum nici nu ai fi crezut vrodată, tocmai prin armonia pe care ți-o oferă.

GEMENI. Nu te poți relaxa așa cum ai fi dorit, deoarece știi că mai ai multe de făcut. Te pregătești cu mult elan de vacanță, de concediu sau cel puțin de un week-end prelungit, dacă mai mult nu se poate și lucrezi și astăzi să fie toate în regulă, să poți pleca liniștit și să te simți bine.

RAC. Când se naște în mintea ta un interes nou, ești dispus să lași deoparte orice altă activitate, oricât de profitabilă ar fi ea pentru a te dedica trup și suflet noului. Ești atras de tot ce este incitant astăzi și uiți ce ți-ai planificat inițial, deoarece întotdeauna te preocupă lucrurile noi.

LEU. Te cam joci cu timpul astăzi și întinzi coarda puțin mai mult decât ar fi voie, fiindcă ești conștient, că de obicei te poți organiza perfect în termenele impuse. Tu știi bine câ bătrânul Cromos nu iartă nicio oră irosită degeaba, ca atare, îți planifici munca și vei respecta planificarea.

FECIOARĂ. Duci cu bine la capăt o activitate cu ajutorul unei persoane care are un rol important în ceea ce ai început. Te va ajuta cu mult drag în tot ce ai de făcut, îți va explica ce nu înțelegi și vei avea de învâțat multe lucruri de la el, pe care nu le poți învăța din altă parte. 

BALANȚĂ. Stai de vorbă cu o persoană care are un efect foarte pzitiv asupra ta. Te stimulează intelectual, te ajută la nevoie, te încurajează săți exprimi cu curaj punctele de vedere, te împinge de la spate să duci mai departe ce ai început, deci poți spune că e un prieten adevărat.

SCORPION. Oboseala își spune cuvântul și nu ai chef să faci nimic important. Ți-ai dori o zi de odihnă, măcar în week-end, dar se pare că nici de data aceasta nu vei avea parte de așa ceva. Apar și astăzi tot felul de probleme, dar sunt lucruri pe care, în loc să lenevești, le rezolvi cu drag.

SĂGETĂTOR. Ești plin de elan creator, deci fă cumva să te folosești de această energie fantastică. Nu ești genul de om chiar permanent activ și dornic de a realiza lucruri de mare anvergură, tocmai de aceea un moment de vârf, ca acesta, trebuie valorificat neapărat, la maximum.

CAPRICORN. Primești vești bune de la cei dragi aflați în depărtare, îin alte localități, sau poate chiar alte țări, informații pe care-i așteptai de mult, dar nici nu ai fi sperat că pot fi atât de promițătoare. Ți se comunică astăzi ceva, ce te va face extrem de bine dispus și vei zbura de fericire.

VĂRSĂTOR. Ține-te tot timpul în mișcare astăzi, pentru că acum doar acțiunea te va satisface pe deplin. Chiar dacă este o zi în care, inițial ți-ai planificat să stai în casă și să te odihnești mult, nu te lăsa copleșit de lene! Ai nevoie de ceva dinamic, ceva incitant care să te țină în priză.

PEȘTI. Te simți blocat într-un punct critic legat de cariera ta și cauți soluția să depășești cumva impasul. Întâlnești astăzi o persoană care dețina cheia problemei lare și are un sfat bun pentru tine. Chiar dacă nu-ți spune ce ai fi vrut să auzi, ascultă-l, căți va fi de mare folos!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informatia Zilei 21.04 Ne aflam in zodia TAUR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 17.05 Ne aflăm în zodia TAUR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 29.12 Ne aflăm în zodia CAPRICORN