Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fostul deputat Sebastian Ghiță, achitat de ÎCCJ

Sigla Informatia Zilei
Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost achitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie  în dosarul în care este judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete din Prahova. Decizia nu este definitivă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost achitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie  în dosarul în care este judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete din Prahova. Decizia nu este definitivă.

Joi, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au achitat pe fostul deputat Sebastian Ghiţă pentru toate capetele de acuzare, respectiv folosire de informaţii nedestinate publicităţii, dare de mită, cumpărare de influenţă, conducere fără permis, şantaj şi spălare de bani.

Achitările au fost date pe motiv că faptele nu există, ori nu sunt prevăzute de legea penală. Potrivit Mediafax, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a revocatul mandatul de arest preventiv emis pe numele lui Sebastian Ghiţă şi în baza căruia a fost cerută extrădarea din Serbia.

Magistraţii au dispus şi revocarea sechestrului asupra bunurilor fostului deputat şi restituirea cauţiunii. Și ceilalți inculpați trimiși în judecată în caiză au fost achitați. Este vorba de

Liviu Tudose, fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Viorel Dosaru, fost şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Constantin Ispas, ofiţer de poliţie, şi Aurelian Constantin Mihăilă, fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

La ultimul termen, procurorii au cerut închisoare cu executare pentru fostul parlamentar.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. – Buna, Olguta!
    – Buna, Vasilica! Ma bucur sa te revad! Ce mai faci?
    – Olguta, sint cam suparata, nesimtitii aia din Statul Paralel vor sa ne dea afara din guvern.
    – Cum asa?
    – Pai ei zic ca sintem batrine si urite si ca nu stim sa vorbim corect romaneste, plus ca nici limbi straine nu prea stim.
    – Ce nesimtiti! Si ce le-a venit?
    – Au zis ca atunci cind aparem noi la televizor toata lumea schimba canalul, cica lumea nu ne sufera ca sintem proaste si urite. Tu ce zici, uita-te la mine, cum arat la virsta mea?
    – Nu stiu ce virsta ai, dar exista femei care la virsta ta sint mult mai urite!
    – Multumesc, macar tu ma incurajezi… ca altcineva nu e cine!
    – Cum, n-ai vorbit cu domnul Baron de Teleorman?
    – Am incercat, dar nu are timp, isi face bagajele.
    – Pleaca la puscarie?
    – Deocamdata nu, ca sentinta inca nu e definitiva. Pleaca in Brazilia, a zis ca vrea sa ceara acolo azil politic dupa modelul Mazare, Elena Udrea, Sebastian Ghita.
    – Nu se poate! Si cui ne lasa? Ce vor face cei 3 milioane de votanti ai nostri? Vrea sa ne lase fara nici un scop in viata? Egoistul!
    – Rezolvam noi cumva. Uite la ce m-am gindit: ii cautam o sosie.
    – O … ce? Ce-i aia?
    – Adica unul care sa semene cu el. Il imbracam in costum, ii lipim o mustata din par de sobolan si il scoatem pe scena la mitingul urmator.
    – Bravo! Se vede ca esti desteapta! Da ia stai… daca se uita cineva mai bine si vede ca nu-i el?
    – M-am gindit si la asta. Le dam cite o banana la toti cei din Piata Victoriei si nu vor observa, vor fi ocupati cu decojitul si rontaitul bananei. Tu nu stii ca pe ei ii intereseaza numai banana, nu conteaza cine le-o da?
    – Felicitari! Esti tare desteapta! Si nesimtitii aia vor sa te scoata din guvern! Mai nesimtitilor, nici nu stiti ce pierdeti!

Lasă un răspuns