Image 1
Image 2

Victorii pentru sportivii de K1, Raimond Pișcoran și Valentin Sachelaru

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CS Friends Gym Satu Mare a participat cu trei luptători la o gală de K1 desfășurată în weekend la Mediaș. Iar trupa antrenorului Anghel Cardoș a obținut două victorii și o înfrângere.

Raimond Pișcoran a luptat la 53 kg cu Ede Burja (Sibiu), câștigând meciul la puncte. A fost o revanșă deoarece în fața acestui sportiv a pierdut anul acesta titlul de campion național. Sportivul din Sibiu a fost învins într-o manieră categorică, fiind numărat în runda 2.

Luca Chermeș l-a întâlnit la semipro pe Daniel Dobrin (Sibiu). Luca a pierdut după ce a încasat o lovitură neregulamentară, una în față în timpul căderii. Iar antrenorul a decis să nu-l mai lase să continue.

Tot la semipro a luptat și Valentin Sachelaru. După o pauză de 4 ani, sătmăreanul a revenit în ring la categoria de 80 kg. L-a învins pe Sebastian Luțaniuc (Bistrița), la puncte după extra round.

“Ca antrenor sunt mulțumit de evoluțiile sportivilor mei. Luca Chermeș va avea revanșa cu Daniel Dobrin cât mai curând”, ne-a declarat Anghel Cardoș.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with