Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Poliţia caută în continuare incendiatorul de la sediul PSD, dar nu-l găseşte

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sediul PSD incendiat cu cocktail-uri Molotov
Sediul PSD incendiat cu cocktail-uri Molotov

Atacarea sediului PSD Satu Mare a stupefiat întreaga țară. Astfel de metode induc ideea că lupta politică a căpătat accente de tip

terorist.
Poliția și alte instituții abilitate au intrat în alertă. Evenimentul s-a petrecut în noaptea de s]mbătă spre duminică, 23/24 iunie.

Au trecut trei zile și încă nu s-a dat nicio explicație. În oraș se vorbește că ar fi fost doi indivizi, unul cu o glugă pe cap. Alții spun că ar fi vorba despre un singur individ, care ar locui într-un cartier din Satu Mare.

Lumea se întreabă dacă este vorba despre un profesionist sau despre un amator de politică, eventual o persoană care participă la acțiuni de protest. Nu este exclusă nici varianta că ar fi vorba despre un grup bine organizat care a dorit să transmită un avertisment.

Încetineala cu care decurge ancheta, lipsa de preocupare privind informarea populației nu este de natură să liniștească locuitorii din Satu Mare. Dacă cineva aruncă cu o sticlă incendiară și nu este prins poate determina persoanele anti-sociale să-și intensifice acțiunile infracționale.

Prin urmare, este de datoria autorităților publice, a organelor abilitate, să informeze populația.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

5 comentarii

  1. Va spun eu cum se vor termina lucrurile: pana la urma pesedistii vor mitui un boschetar care sa spuna ca el a aruncat sticlele Molotov. Pentru politie va fi “o mare victorie” iar pesedistii vor iesi “cu fruntea sus” si vor sarbatori cu un miting de sustinere la care vor bea bere de proasta calitate scuipind printre dinti coji de seminte.

Lasă un răspuns