Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dan Barna o vede pe Kovesi candidata USR la alegerile prezidențiale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele USR, Dan Barna, a anunţat marţi că a invitat-o pe fosta şefă DNA, Laura Codruţa Kovesi, să se alăture formaţiunii, iar după un schimb de mesaje cu aceasta ea a spus că apreciază suportul pe care i-l oferă USR şi se mai gândeşte la propunere. Barna a mai afirmat că fosta şefă DNA ar putea fi un candidat la alegerile prezidenţiale.

Barna a relatat că Laura Codruţa Kovesi i-a dat un mesaj prin care i-a mulţumit pentru suportul USR, spunându-i că vor sta de vorbă după ce revine din concediu aceasta. În opinia sa, nu se poate vorbi acum de un refuz din partea Codruţei Kovesi, transmiţându-i că “uşile USR sunt deschise şi de a o invita în partid”.

Totuşi, Barna spune că fosta şefă DNA i-a spus că va rămâne deocamdată procuror.

Întrebat dacă USR ar susţine-o pe Kovesi pentru alegerile prezidenţiale, el a replicat< “USR este un partid pe bune democratic şi orice membru care îşi doreşte să candideze pentru o poziţie poate să facă lucrul ăsta. Ar putea să fie o opţiune pentru România, pentru că doamna Kovesi a dovedit în toată această perioadă că există posiblitatea ca un om să lupte în mod real pentru justiţie”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns