Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Viitorul și FCSB joacă azi în turul doi Europa League

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cu Vitesse Arnhem, respectiv Rudar Velenje

Ne aflăm în perioada tururilor preliminare din cupele europene. Azi se joacă o serie de meciuri din turul 2 al Europa League, fază a competiției în care avem și două echipe din România. Iar Viitorul și FCSB speră într-o calificare mai departe, însă va fi greu. Adversarii nu sunt tocmai accesibili, la care mai adăugăm și forma scăzută pe care au arătat-o cele două cluburi la debut de sezon.

FC Viitorul Constanța joacă al treilea meci din Europa League, sezonul 2018-2019. În turul 1 s-a chinuit ușor cu luxemburghezii de la Racing, 2-0 în deplasare și 0-0 la Ovidiu. Echipa lui Hagi a început cu stângul primul campionat de fotbal din România, a pierdut acasă cu nou-promovata Dunărea Călărași, scor 0-1. Tot acasă joacă și joi cu Vitesse Arnhem. Dezavantajul olandezilor este reprezentat de lipsa jocurilor oficiale. Noua stagiune din Olanda nu a început, iar sezonul trecut l-a terminat pe locul 6.

Meciul FC Viitorul – Vitesse Arnhem va primi fluierul de start la ora 18:00 și se va vedea în direct pe TVR 1 și TVR HD.

Rudar – FCSB, pe Prima TV

Atmosfera la FCSB nu pare a fi tocmai plăcută. Elevii lui Nicolae Dică au pierdut primul joc oficial, în deplasare la Giurgiu cu Astra, scor 0-1, în prima etapă din Liga 1. Nu rezultatul a dezamăgit, ci atitudinea jucătorilor steliști. Rudar Velenje a început rușinos primul campionat din Slovenia. În prima etapă a fost zdrobită de Maribor, scor 0-5.

Meciul Rudar Velenje – FCSB este programat să înceapă de la ora 18:30 și se va vedea, surpriză!, în direct pe Prima TV.

CFR Cluj a pierdut primul meci cu Malmo, din Liga Campionilor

CFR Cluj a jucat marți seara în turul al doilea din Liga Campionilor. Pe propriul teren a primit replica suedezilor de la Malmo. La capătul jocului, campioana Suediei s-a dovedit a fi mai puternică decât cea a României. S-a marcat un singur gol. Carlos Strandberg a trecut de doi fundași în minutul 45, iar din 15 metri a șutat ușor pe colț, Arlauskis scăpând mingea “printre degete”. CFR Cluj n-a avut replică și a încheiat meciul fără măcar un șut expediat pe poartă. Returul se va disputa pe 1 august, la Malmo. Clujenii mai păstrează șanse de calificare. În caz contrar vor fi “retrogradați” în turul 3 Europa League.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Hoban (Males, min. 60) – Deac (Păun, min. 79), Djokovic (Ioniță, min. 46), Culio, Omrani – Ţucudean. Antrenor: Edi Iodănescu.

Malmo: Dahlin – Larsson (Vinheim, min. 89), L. Nielsen, Bengtsson, Safari – Traustason (Adrian, min. 89), Lewicki, Christiansen, Rieks – Strandberg (Antonsson, min. 86), Rosenberg. Antrenor: Uwe Rosler.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns