Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Andrei Mărcuş, la cota 30

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sătmăreanul s-a impus la Open-ul Maramureşului, ediţia 18

La Baia Mare s-a organizat recent un turneu de tenis de câmp interesant. Zeci de sportivi au participat la Open-ul Maramureşului, ediţia 18, iar printre ei şi câţiva sătmăreni.

Andrei Mărcuş a oferit o nouă demonstraţie de forţă, a câştigat turneul de 12 ani băieţi după trei meciuri în care a dominat cât se poate de clar. Mai mult, sătmăreanul a pierdut doar trei game-uri. A debutat cu succesul scurt, 6-0, 6-0 cu Matia Roca (Cluj-Napoca), după care în semifinale l-a eliminat pe Mareş Mihai (Bistriţa), scor 6-1, 6-0. Finala a avut-o sub control, acolo l-a învins pe Cristian Leontidis (Salonta), scor 6-2, 6-0. Andrei Mărcuş a ajuns la 30 de turnee câştigate în carieră. Este antrenat de Adi Taşcu, profesor în cadrul Liceului Teoretic German “Johann Ettinger”. Pentru sprijinul financiar acordat, se aduc mulţumiri lui Ioan Tătăran.

În urmă cu o săptămână, sătmăreanul a câştigat un turneu din categoria “Tenis Partener”. Tot la Baia Mare, Andrei l-a învins în finala nivelului 6 de simplu cu 6-2, 7-6 pe profesorul Bogdan Năsui din Sighetu Marmaţiei.

Revenin la cel mai recent turneu, la 12 ani fete a jucat şi sătmăreanca Vanessa Nocaci. O categorie cu doar 6 fete participante şi unde Vanessa a învins-o în finală pe Alessia Mureşan (Baia Mare), cucerind trofeul pus în joc.

Din Satu Mare au mai jucat Daniela Pop (12F) şi Thomas Turner (12B).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns