Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Orban: Tăriceanu e un taliban PSD-ist

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, după finalul BPN, apropo de eventuala candidatură la alegerile prezidenţiale a lui Călin Popescu-Tăriceanu din partea PSD-ALDE, că s-a manifestat ca un ”taliban PSD-ist din 2014 când a abandonat valorile liberale şi a preferat să fie băiatul de mingi”.

“Este tot un candidat PSD. Din păcate pentru el, domnul Popescu-T (Călin Popescu Tăriceanu – n.r.) s-a manifestat ca un taliban PSD-ist din 2014, când a abandonat valorite liberale şi a preferat să fie băiatul de mingi al lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea. După părerea mea nu afectează în niciun fel competiţia electorală, PNL a votat susţinerea pentru Klaus Iohannis şi avem convingerea că actualul preşedinte al României va câştiga alegerile prezidenţiale fără niciun fel de problemă”, a declarat Ludovic Orban.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Dublarea alocațiilor ar putea fi atacată la CCR

Premierul Ludovic Orban  a recunoscut că PNL analizează posibilitatea atacării la Curtea Constituţională a Legii privind dublarea alocațiilor. Premierul le-a cerut parlamentarilor să nu mai voteze pomeni.