Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Update: Berticii au ajuns acasă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Bertici la SM
Bertici la SM

Sătmărenii Bertici Attila şi Norbert au sosit marţi, 20 noiembrie, în Satu Mare, după o călătorie în Siberia de 29.830 de kilometri care a inclus 16 ţări, realizată în 42 de zile.

Punctul de sosire a fost cel din care au şi plecat, adică Piaţa Libertăţii, unde toţi cei dragi lor s-au adunat cu emoţii pentru a-i întâmpina pe cei doi sătmăreni curajoşi. A fost o aventură în adevăratul sens al cuvântului, care va putea fi povestită mult timp de aici încolo, deoarece facem referire la doi sătmăreni care au câştigat respectul a mii de oameni din ţară, dar şi din străinătate.

 

 

 

După ce au parcurs aproape 27.000 km, Attila, Norbi şi 50 NEO au ajuns joi, 15 noiembrie, pe malul Mării Negre, în oraşul Batumi – Georgia iar duminică au intrat în România pe la Vama Veche.

“Am trecut Munţii Caucaz! A fost foarte greu, dar jos pălăria în faţa lui NEO! Am parcurs 150 de kilometri în 5 ore! Cred că am fost singura maşină 4×2 pe munte care nu a derapat în parapet sau în altă maşină. Era să intre în noi un rus cu un Hyundai, dar am reuşit să evităm impactul în ultimul moment. După ce a trecut ca sania pe lângă noi, s-a oprit într-un Toyota” – relatează băieţii.

“După cum estimăm noi şi dacă ne ajută bunul Dumnezeu, duminică seara, noaptea, vom intra în România la Vama Veche. La Satu Mare ajungem marţi, 20 noiembrie, pe la ora 14.00-17.00 (o să comunicăm marţi dimineaţa mai exact).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns

DECES: MENDREA IOAN

Asculta acest articol Cu inimile frânte de durere, anunţăm încetarea din viaţă a celui care a fost pentru noi cel