Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)
Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 27.11

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Mesajul transmis de o persoană care îţi iese în cale se va dovedi a fi unul foarte bun, chiar excepțional. Printre oamenii de care dai acum se află un potenţial prieten sau o posibilă iubire, însă, numai de tine depinde cum profiţi de ocazia care se iveşte.

TAUR. Dacă va trebui să vorbești în faţă unui grup de oameni, tot ce vei transmite e plin de informaţii importante, şi pot oferi şi altora idei sau inspiraţie creatoare. Practic, o afirmaţie pe care o faci, sau ceva ce ai învățat și tu cândva ar putea fi de mare folos multora.

GEMENI. Asculți cu mare interes tot ce îți transmit acei oameni cu experienţă, inteligenţi, înţelepţi, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdată doar cauți să-l descoperi. Îi privești ca pe niște mentori, îndrumători spre succesul pe care îl vizezi.

RAC. Nu eşti un mare amator de schimbări, de cele mai multe ori te temi să pui punct şi să porneşti în altă direcţie. Astăzi ajungi, cu maturitate şi înţelepciune, la concluzia că a sosit momentul unei modificări majore și iei repede măsuri, până nu te răzgândești.

LEU. Ți-ai luat inima în dinți și ai făcut primii pași pentru a putea obține roadele pe care vrei să le culegi. Acum trebuie doar să îngrijeşti solul cu tot ce e necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, sămânţa, este deja plantată.

FECIOARĂ. Când vrei săți prezinți ideile, fii cât mai limpede în exprimare, cât mai concis şi la obiect, ca toată lumea să poată înţelege ce planuri ai. Fii atent, să nu faci lucruri fără să comunici cu ceilalţi, altfel ai putea pierde atât încrederea, cât și sprijinul lor.

BALANȚĂ. Afli o veste excelentă, o știre care ți se comunică astăzi și te lasă fără replici. Nu-i respinge pe cei care ţin cu adevărat la ţine, pentru că încurajările lor vor echilibra perfect situaţia şi vei observa, chiar şi în cel mai sumbru punct, o rază de lumină.

SCORPION. Ai jignit, recent pe cineva și ai vrea săți remediezi cumva greșeala, dar nu vrei să recunoști că tu ești cel care nu aai fost tobmai corect. Recunoaşte-ţi vinovăția, oferă niște explicaţii, pentru că doar astfel vei putea restabili armonia în relaţia voastră.

SĂGETĂTOR. Investeşti enorm de mult timp, energie, optimism, entuziasm și pasiune în tot ceea ce faci, deci nu va putea ieşi decât ceva de calitate. Cei pesimiști spun că nu vei reziste, dar tu continuă tot așa, pentru că succesul visat chiar nu este departe.

CAPRICORN. Familia se află în centrul atenţiei tale şi te dedici cu bucurie celor dragi. Chiar dacă ți-ai fi dorit un pic de odihnă, puțin timp liber, astăzi nu vei avea parte de așa ceva, dar va fi o zi în care vei simți cu adrvărat imensa căldură cu care ei te înconjoară.

VĂRSĂTOR. Nu poţi accepta oferta ce ți se face astăzi, oricât ar fi de tentantă, pentru că deocamdată eşti implicat în alte contracte. Fă ordine prin proiectele tale aflate în derulare şi nu te implica în nimic nou, pentru că ai putea săţi supraaglomerezi agenda.

PEȘTI. Ești mulţumit de tine, de felul cum evoluează proiectului la care îţi aduci contribuţia. Ai suficientă răbdare să ajungi la ceea ce ai visat, pentru că știi bine că mai e cale lungă până la final, dar ai destulă ambiție să parcurgi acest drum, oricât de anevoios ar fi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 06.09 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 11.04 Ne aflăm în zodia BERBEC