Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Scandal cu felicitări de Crăciun

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Eugen Nicolicea i-a urat „Crăciun fericit!” lui Stelian Ion. În replică, deputatul USR l-a întrebat „V-aţi dat demisia?”, potrivit mesajelor publicate de acesta pe Facebook. Deputatul PSD a declarat că a crezut că a trimis „un mesaj de felicitare unui om”, însă s-a înşelat.

Reacţia social-democratului vine în contextul în care deputatul USR Stelian Ion a publicat, pe Facebook, schimbul de mesaje pe care le-a avut cu deputatul PSD de Crăciun. Postarea este însoţită de comentariul „Hai să nu fim ipocriţi! Măcar de sărbători”.

Ulterior, Stelian Ion a afirmat că Eugen Nicolicea nu i-a mai răspuns la mesajul în care îl întreba dacă şi-a dat demisia, precizând că s-a referit la demisia social-democratului din funcţia de deputat şi implicit din celelalte funcţii pe care le deţine în Parlament. Înaintea încheierii acestei sesiuni parlamentare, PNL a cerut revocarea din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Liberalii au cerut şi revocarea vicepreşedinţilor Camerei, Florin Iordache şi Eugen Nicolicea. Un scandal a izbucnit într-unul dintre dintre plenuri, când liberalii au supus singuri la vot cererile, acestea fiind aprobate de vicepreşedintele Camerei, Marilen Pirtea (PNL). În schimb, Florin Iordache, cel care prezida şedinţa respectivă, a spus că votul nu a fost regulamentar şi drept urmare nu va fi recunoscut.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns