Image 1
Image 2
Acasa

Răzvan Prodan a semnat cu “U” Cluj

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Foto: Cristian Cosma, fcuniversitateacluj.ro
Foto: Cristian Cosma, fcuniversitateacluj.ro

La reunirea Universităţii Cluj de joi după-amiază au fost prezenţi mai mulţi jucători noi. Printre aceştia s-a aflat şi Răzvan Prodan, nimeni altul decât fiul lui Didi Prodan. În vârstă de 19 ani, Răzvan joacă pe postul de fundaş central, la fel ca şi Didi care a făcut carieră pe acest post.

Răzvan a început fotbalul la un club privat, o filieră în Bucureşti a lui Atletico Madrid (echipă la care a jucat Didi Prodan). A mai evoluat apoi pentru scurte perioade de timp la CSA Steaua (Liga 4), Viitorul şi Farul Constanţa. Acum a ajuns la “U” Cluj, iar Bogdan Lobonţ, antrenorul “studenţilor” a avut cuvinte de laudă despre el.

“Calităţi are. Nu ştiu câţi tineri de vârsta lui arată aşa din punct de vedere fizic. Are mult de învăţat, dar este un băiat deschis, receptiv şi o să facă treabă în fotbal”, a spus Bogdan Lobonţ pentru site-ul liga2.ro.

Lotul Universităţii se va pregăti o vreme pe plan local după care, în intervalul 28 ianuarie – 9 februarie clujenii vor efectua un cantonament în Turcia, acolo unde vor disputa şi patru meciuri amicale.

Ciornă automată

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with

FOTBAL

Ionuț Radu revine în poarta României!?

Selecționerul Edi Iordănescu intenționează să-l convoace pe portarul Ionuţ Radu în lotul României pentru dubla cu Israel și Eleveția ultimele meciuri ale tricolorilor din preliminariile pentru EURO 2024.

FOTBAL

Academica Recea nu va juca în Liga 3

Colegii de la liga.ro anunţă că CS Academica Recea, câştigătoarea din această vară a Ligii a 4-a Maramureş, ulterior învingătoare în dubla finală de promovare în Liga 3 contra Minerul Rodna (Bistriţa-Năsăud), scor 2-1 la general, a anunţat că nu va lua startul în eşalonul superior.