Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Amical la Fehergyarmat pentru fotbaliștii de la CSM

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În ciuda ninsorilor abundente, a ploilor și a terenurilor grele, jucătorii de la CSM Olimpia s-au antrenat conform programului stabilit de antrenorul Zoltan Ritli. Doar că, din pricina intemeperiilor, jucătorii s-au pregătit mai mult în sală sub conducerea profesorului Radu Achim.

Cu mingea s-a lucrat mai puțin, dar acest lucru s-ar putea petrece sâmbătă când este programat un meci amical, în Ungaria, pe terenul sintetic din orașul Fehergyarmat. Dar dacă va ploua, sau va ninge abundent, există probabilitatea ca nici acest joc să nu se dispute. Așa s-a întâmplat și săptămâna trecută când meciul cu echipa din Csenger a fost contramandat tocmai din pricina vremii nefavorabile.

“Dacă nu vom putea juca, și nu vom avea mulți jucători răciți, vom efectua un antrenament fizic” ne-a declarat antrenorul Zoltan Ritli țintuit și el la pat din cauza unei viroze respiratorii.

Altfel, din informațiile pe care le deținem, puține echipe de fotbal din județ își încep pregătirile în zilele următoare. Se pare că doar cei de la Talna Orașu Nou și Victoria Carei vor da startul la antrenamenmte.

Vă reamintim că, în conformitate cu hotărârile AJF Satu Mare, campionatul Ligii a 4-a începe pe 10 martie (Seria C), respectiv 24 martie (Seria A și B).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns