Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Etapă cu surprize în Liga 1 la fotbal

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

FCSB nu a putut învinge pe Chiajna, CFR egal cu Astra, Dinamo ratează playoff-ul

Sezonul regulat din Liga 1 la fotbal a intrat pe ultima sută de metri. În weekend, dar și în prima zi a acestei săptămâni, s-au disputat meciurile etapei cu numărul 24, antepenultima din sezonul regulat.

Și, așa cum îi stă bine fotbalului, am avut parte de câteva surprize. Cea mai mare, la Chiajna acolo unde “marea” echipă alcătuită de Gigi Becali, nu de antrenorul Teja care este un simplu pion, n-a putut trece de Concordia, ultima clasată din L1, echipă fără punct cucerit din noiembrie anul trecut. O eventuală victorie i-ar fi dus pe FCSB-iști, la un punct de liderul campionatului, CFR Cluj. Apropo de CFR, și echipa din Cluj, s-a poticnit în fața Astrei terminând la egalitate, 1-1 cu echipa din Giurgiu. Un joc slab al clujenilor care a dus la demiterea antrenorului Conceicao. Marea câștigătoare a etapei este Craiova, învingătoare cu Sibiu. Cu cele trei puncte, Craiova a urcat pe locul 2 în clasament, la 3 puncte de CFR.

Supriză mare și în “groapă”. Dinamo a pierdut în fața Botoșaniului și a ratat orice șansă de a juca în playoff. Cu excepția lui Montini, autorul golului lui Dinamo, ceilalți jucători aduși de Rednic în această iarnă au arătat ca niște modești jucători de Liga 3. O altă victorie în deplasare a obținut Sepsi Sf. Gheorghe, echipa la care sătmăreanul Adi Rus a fost titular, terminând victorioasă disputa cu Gaz Metan. După această victorie Sepsi a urcat pe locul 5 și va obține, probabil, calificarea în playoff. Să nu uităm și de succesul lui Poli Iași pe terenul Viitorului. După acest eșec echipa lui Hagi poate rata prezența în playoff. Mai mult, de 6 etape Viitorul nu a marcat niciun gol?!

Rezultatele etapei a 24-a:
• Viitorul – Politehnica Iaşi 0-1
• Hermannstadt – CSU Craiova 0-1
• CFR Cluj – Astra Giurgiu 1-1
• Voluntari – Dunărea Călăraşi 0-0
• Gaz Metan – Sepsi 0-1
• FC Dinamo – FC Botoşani 1-2
• Concordia Chiajna – FCSB 0-0

Etapa 25: Sepsi – Viitorul (vineri, 20:00), Astra – Hermannstadt (sâmbătă, 17:00), Iași – CFR (sâmbătă, 20:00), Dunărea – Dinamo (duminică, 14:00), Botoșani – Gaz Metan (duminică, 17:00), FCSB – Craiova (duminică, 20:00), Chiajna – Voluntari (luni, 20:00).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns