Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Expoziție și workshop de sculptură “Pe urmele lui Brâncuși” la Muzeul de Artă

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, 1 martie, la Muzeul de Artă din Satu Mare (Piața Libertății. nr. 21), are loc a treia ediție a evenimentului “Following Brâncuși” (Pe urmele lui Brâncuși), organizat de Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” și Alexandru Ciobotariu, cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare și al Muzeului de Artă Satu Mare.

De la ora 12:00 amatorii de sculptură sunt așteptați cu mic cu mare la un workshop susținut de un grup de sculptori invitați din toate colțurile țării, atelier de creație care se va desfășura până la ora 15:00.

La ora 16:00 va avea loc vernisajul expoziției colective de sculptură, iar pe o atmosferă muzicală susținută de Art Duo, ciocnind o cupă de șampanie, cei prezenți își vor aminti împreună de marele maestru Constantin Brâncuși și vor face o incursiune în timp pentu a vedea influența stilului și inovația pe care a adus-o acesta sculpturii contemporane.

Vor expune așadar sculptorii Alexandru Ciobotariu (Satu Mare), Cristian Ciubotaru (Oradea), Dan Daniel (Oradea), Felix Deac (Cluj-Napoca), Ilie Duță (Timișoara), Edward Herczeg (Satu Mare), Vasile Popa-Oltean (Cluj-Napoca), Nicolas Leș (Timișoara), Bogdan Nueleanu (Timișoara), Gheorghe Ungurean (Cluj-Napoca), Daniel Roșca (Brașov) și Fidias Vasquez (Ecuador).

La final privitorii vor avea onoarea de a decide cel mai îndrăgit artist expozant al serii, care va primi titlul de maestru și premiul special al proiectului “Following Brâncuși”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns