Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Liderii PSD Satu Mare îi critică dur pe udemerişti şi liberali

Liderii PSD Satu Mare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Liderii PSD Satu Mare
Liderii PSD Satu Mare

Primăria Satu Mare condusă de UDMR-PNL beneficiază de cele mai mari finanțări de la Guvern de 29 de ani încoace

După ce liberalii și președintele Iohannis au criticat bugetul pe 2019, la sediul Partidului Social Democrat Satu Mare a avut loc o conferinţă de presă.

Au fost prezenţi preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD – Aurelia Fedorca, ministrul Apărării Naţionale – senatorul Gabriel Leş, deputatul Ioana Bran, vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului – Radu Roca şi secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Publice – Florin Iura.

Aceştia au prezentat bugetul pe 2019, dar şi principalele investiții finanțate de Guvernul României în acest an, dând totodată şi o replică la adresa atacurilor venite din partea opoziţiei.

Liderii PSD Satu Mare au acuzat PNL și UDMR că taie panglici la investițiile Guvernului declarând că Satu Mare beneficiază de cele mai mari investiții guvernamentale din ultimii 29 de ani.

Președintele Aurelia Fedorca a trecut în revistă principalele investiții finanțate de Guvern în județul Satu Mare, răspunzând astfel criticilor liderilor UDMR și PNL, care au declarat de la bun început că bugetul este unul mic, iar multe administraţii locale vor avea probleme mari.

Fedorca a declarat că liberalii par să fi intrat mult prea devreme în campanie electorală, dând dovadă de „ipocrizie, populism ieftin şi incompetenţă”.

“Și-au umflat salariile cât nu le-a fost rușine și acum cer bani de la Guvern”

„Putem observa că adversarii noștri politici, în special cei de la PNL, au intrat vremelnic în campanie electorală și în loc să se ocupe de conducerea județului și a municipiului, ne aduc nouă critici deși ar trebui să-și facă autocritică. Nu am văzut vreodată mai multă ipocrizie, populism ieftin și incompetență.

Pe acești domni i-am văzut în conferință de presă plângându-se că au bugete mici, că Guvernul nu le dă suficienți bani, dar le place enorm să meargă să taie panglici la obiectivele de investiții finanțate de Guvernul PSD-ALDE și ca urmare a proiectelor întocmite de vechea conducere a Consiliului Județean, care a adus prin PNDL1 finanțare pentru 98 de proiecte, în valoare totală de 170 milioane euro – din care aproximativ 80 de milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor județene!

Acești domni uită că datorită interesului acestui Guvern pot spune că au făcut ceva! Uită că, anul trecut, în loc să-și facă un plan de investiții serios și-au umflat salariile cât nu le-a fost rușine și acum cer bani de la Guvernul României ca să-și poată face proiecte!

Uită că numai prin PNDL 2, program gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, au fost semnate contracte de finanțare pentru județul Satu Mare în valoare de 136 milioane de euro pentru nu mai puțin de 123 de proiecte, localizate în toate unitățile administrativ-teritoriale ale județului, indiferent de culoarea politică a primarilor.

De altfel, să nu uităm că prin PNDL II, program gestionat de același Guvern PSD-ALDE, Consiliul Județean Satu Mare a obținut circa 40 de milioane de euro pentru modernizarea mai multor tronsoane de drumuri județene”, a declarat Aurelia Fedorca, în conferința de presă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

5 comentarii

  1. Oare PSD are vreun merit că vin bani prin PNDL ? Pentru a obține banii aceia au trebuit depuse niște proiecte iar proiectele respective au fost depuse de autoritățile locale și nu de partide. Iar în privinșa salariilor și doamna primar a mărit salariile în propria primărie dar dacă dânsa consideră că are un salariu prea mare are dreptul să-l doneze nevoiașilor fiindcă din păcate ar găsi destui îndreptățiți pentru banii aceia.

  2. Faptul ca “Şi-au umflat salariile cât nu le-a fost ruşine şi acum cer bani de la Guvern” nu se datoreaza tot Guvernului PSD-ALDE ?. Daca Guvernul inconstient si iresponsabil le-a creat posibilitatea sa-si umfle salariile atunci de ce-i criticati ?. D-na Fedorca nu si-a umflat salariul cum la fel si pt. ceilalti ?. Faceti-va autocritica si spalati-va pe cap cu cei de la guvernare ! deoarece toata porcaria asta se datoreaza Conducerii de la varful PSD-ALDE. Iar in viitor folositi-va capul pt. a gandi in mod rational daca aveti cu ce si nu pe post de podoaba asa cum ati iesit si de data aceasta. Frumosi sunteti, dar in cap ce aveti ?…..

Lasă un răspuns