Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Turcan: PSD l-a înlocuit pe Bulă cu Viorica Dăncilă

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Prim-vicepreşedintele Raluca Turcan a afirmat duminică, la mitingul de la Braşov, că dacă un social-democrat greşeste, el nu plăteşte, ci schimbă legea, iar în acest timp României îi este greu, economia fiind pusă pe butuci, educaţia şi sănătatea având probleme, ţara noastră ajungând subiect de bancuri în cancelariile internaţionale, precizând că social-democraţii l-au omorât până şi pe Bulă şi l-au înlocuit cu Viorica Dăncilă.

Turcan a afirmat în cadrul mitingului de duminică de la Braşov, că alegerile au fost o înşelătorie, PSD nespunând atunci de intervenţiile pe care intenţiona să le facă în domeniul justiţiei. “Alegerile trecute au fost o înşelătorie cap coadă. Aţi auzit în campania trecută vreun PSD-ist spunând că prima decizie a lor la guvernare va fi să spele două dosare definitive de corupţie cu condamnare la puşcărie cu executare pentru Liviu Dragnea? Nu, nu au spus niciun cuvânt”, a declarat Raluca Turcan.

“În iunie tabloul va fi desăvârşit dacă îi lăsăm, pentru că pun mâna pe Banca Naţională a României, pe rezervele de aur ale României şi tot în iunie se reînnoiesc trei mandate pentru trei judecători la Curtea Constituţională şi după aia ce o să facem? O să plângem în pumni că ne-am pierdut ţara şi că am pierdut democraţia, însă nu vom lăsa să se întâmple lucrul acesta”, a mai afirmat Raluca Turcan.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

PROTEST PSD LA CONVENŢIA PDL

Asculta acest articol Deputatul PSD Mihai Sturzu şi câteva zeci de tineri au protestat, sâmbătă, în incinta complexului Romexpo, unde