Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Karateka de la ACS Sakura din Carei s-au întors de la Eger cu un sac de medalii

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Eger, în Ungaria, a avut loc recent un concurs internațional de karate “Cupa Speranțelor Karate Shotokan”. La acest concurs au fost prezenți 160 de sportivi de la 23 de cluburi, reprezentând trei țări: Ungaria, Serbia și România.

La eveniment au participat un număr de 9 sportivi de la ACS Sakura Carei.

Însoțiți de antrenorii Dărăban Gheorghe și Engber Ingrid sportivi de la ACS Sakura s-au numărat printre protagoniștii concursului, reușind să se întoarcă acasă cu mai multe medalii.

Locul 1: Cosma Darius, kata 6-7 ani, grupa C, Patrik Knecht, kumite cadeți grupa A, echipa de kata și kumite (SKDUN București/ Sakura Carei) din care a făcut parte Keserű Mercedes – kata echipe 10-12 ani grupa A, kumite echipe 10-12 ani grupa A, Hodoiu Alexandru, Ștefan Petre, (SKDUN), Knecht Patrik (Sakura) – kumite echipe 13-15 ani grupa A, Flavius Zafiris, Hodoiu Akexandru (SKDUN București) Knecht Patrik (Sakura Carei) kumite echipe 16-18 ani grupa A.

Locul 2: Süveg Lénárd loc 2 kata 8-9 ani grupa B

Locul 3: Hevele Botond, kumite 8-9 ani grupa B, Chiș Claudia loc 3, kata 8-9 ani grupa C, Bonea Luca, kata 10-11 ani grupa C, Keserű Mercedes, kata 10-11 și kumite 8-10 ani grupa B.

În acest sezon sportivii de la ACS Sakura vor mai participa la un concurs în 8 iunie, Cupa Heves. Antrenamentele vor continua însă și în vacanța de vară. Totuși, sportivii de la Sakura Carei vor avea o scurtă vacanță în luna august după care avansații vor participa, timp de o săptămână, la un cantonament cu lotul național Karate SKDUN al României. Pentru amatorii de karate precizăm că înscrierile și antrenamentele la Sakura se fac în zilele de marți și joi de la ora 18:00, miercuri de la ora 19:00, la sala Liceului Teoretic Carei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns