Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Iohannis: România e mult mai bună decât imaginea pe care o are

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, la finalul Summitului Consiliului European, preşedintele Klaus Iohannis a susţinut o declaraţie de presă comună cu Donald Tusk şi Jean-Claude Juncker. Cei doi oficiali europeni au felicitat România pentru rezultatele obținute la președinția Consiliului UE.   

”Vreau să îi mulţumesc domnului preşedinte Iohannis şi echipei domniei sale pentru o preşedinţie plină de energie şi încununată de succes. Aţi reuşit să finalizaţi 90 de propuneri legislative înainte de alegerile pentru Parlamentul European (…) şi, bineînţeles, aţi găzduit luna trecută Summitul Informal European în frumosul oraş Sibiu”, a declarat Donald Tusk, preşedintele Consiliului European. La rândul său, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a spus: ”Vreau să vă spun cât de recunoscătoare este Comisia Europeană pentru activitatea desfăşurată de peşedinţia română. Activitatea preşedintelui, a Guvernului şi mai ales a ambasadorului României la Bruxelles. Vă felicităm pentru tot ceea ce aţi făcut.”

”Vreau să încep prin a vă mulţumi pentru aprecierile exprimate, Donald şi Jean-Claude, la adresa noastră. (…) Președinția română a fost surprinzătoare. România e mult mai bună decât imaginea pe care o are, asta poate fi o moștenire a celor 6 luni”, a spus președintele Iohannis.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Ai pus si tu la greu ”osul” pentru a-i murdari imaginea !!N-ai facut acestei tari decat un rau imens ,iar cei care te-au ales se pot ”mandri” de ”realizarile” tale !!Sper sa-ti vina randul sa raspunzi in fata justitiei pentru toate faradelegile !!

Lasă un răspuns