Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Accident grav pe Ilarie Chendi (Video)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă, 29 iunie, pe strada Ilarie Chendi din municipiul Satu Mare. Un tânăr în vârstă de 25 de ani, care se afla la volanul unui Audi, cel mai probabil pe baza vitezei excesive a acroșat un autoturism, după care a ricoșat în alte două autoturisme, acestea fiind parcate.

Impactul a fost atât de dur încât mașinile au fost mutate de la locul lor, iar una dintre ele a fost proiectată într-o țeavă de gaz. Doar o minune a făcut ca nimeni să nu se afle pe stradă în acel moment, întrucât vorbim despre o zonă de case. Tot accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui localnic.

În urma coliziunii, șoferul a rămas încarcerat, iar martorii spun că acesta a fost inconștient preț de câteva minute bune. Aceștia au încercat să îi ofere primul ajutor, însă fără a-l mișca. A fost nevoie de intervenția pompierilor sătmăreni pentru a-l descarcera pe tânăr, după care acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Din primele informații, tânărul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Rămâne ca polițiștii să stabilească exact în ce condiții a avut loc accidentul.

Video:

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns