Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Gaudeamus pentru absolvenți de profesională de la Liceul Tehnologic Unio-Traian Vuia

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Iată noi absolvenți, de data aceasta, anii finali ai claselor profesionale de la Liceul Tehnologic Unio-Traian Vuia Satu Mare, și-au luat rămas-bun de la dascălii lor și de la școală.

Este vorba de XI-a, profil – mecanic auto, XI-a B, mecanic auto/ electrician aparate și echipamente electrice și energetice și a XI-a C, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze.
Zeci de elevi, părinți și profesori au luat parte la festivitatea de absolvire a acestor elevi. Coșuri și buchete de flori, discursuri, mini albume cu poze și activități ale elevilor, diplome, premii, emoții, iată deja amintiri de mâine ale unor ani petrecuți cu folos pe băncile școlii.
După intonarea Imnului de Stat și a Gaudeamus-ului, directorul unității școlare, prof. dr. Popescu Vlaicu, le-a adresat elevilor câteva cuvinte emoționante, printre care: „Trăiți-vă viața frumos și o să rămâneți frumoși și tineri toată viața!”. La rândul său, directoarea adjunctă și diriginții acestor clase le-au dat câteva sfaturi de folos pentru anii care vor veni. Părinții i-au felicitat pe absolvenți și le-au oferit flori, buchete frumoase de flori și cadouri. A urmat o ședință foto unde toată lumea a vrut să se pozeze cu toată lumea.
Informațiile ne-au fost furnizate de profesoara Cornelia Bălan Pop.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns