Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Firea: Candidez pentru că văd că lucrurile nu merg în direcția bună

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Gabriela Firea a declarat, sâmbătă seară, că ”lucrurile nu merg în direcţia bună” în PSD şi există riscul să fie pierdute toate alegerile care urmează, motiv pentru care a decis să intre în cursa internă pentru desemnarea candidatului PSD pentru alegerile prezidenţiale. Primarul general susţine că PSD are nevoie de luptă, nu de un candidat neconflictual.

”Eu cred că este o mare greşeală a spune întâi: «Vreau să decidem după sondaje». Nu ne plac sondajele, le dăm la o parte. Doi: «Vreau să decidă organizaţia». Când simţi că organizaţiile nu sunt unanime (…) elimini şi acest criteriu şi mergi la al treilea, răspândit deja de trei zile: «Ne dorim un candidat care să aducă pace, să aducă linişte, fără conflicte». Păi noi avem nevoie de dezbateri! Noi avem nevoie de luptă!”, a declarat Gabriela Firea, la România TV. Ea a mai spus că PSD caută un candidat neconflictual, ”mămică, tănic, bunică, bunic al naţiunii”.

Întrebată dacă este o înţelegere a PSD cu Iohannis, Firea a spus: ”Eu nu pot să fac această afirmaţie sută la sută. Eu spun ce se vede, că nu prea vrem să deranjăm ceilalţi candidaţi. Trebuie să fim Zen”, a mai declarat primarul general.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns