Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Program bogat de pregătire pentru Olimpia MCMXXI. Noile achiziţii

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Reunirea se face miercuri, iar sâmbătă amical cu Tăşnad

După cum bine ştiţi, Olimpia MCMXXI a promovat în prima ligă de fotbal din Satu Mare câştigând şi Cupa României, faza judeţeană. Sătmărenii se află acum în faţa unui nou sezon, care în mod normal va fi mult mai greu.

Pentru a afla ultimele noutăţi de la club, antrenorul Nelu Donca şi căpitanul echipei Călin Turşuc au venit luni în studioul Informaţia TV. Cei doi ne-au vorbit despre cum a trecut sezonul 2018-2019, dar şi ce pregătesc în continuare.

Începem cu programul echipei. Olimpia MCMXXI şi-a fixat reunirea pentru miercuri, 24 iulie, de la ora 18.30, pe stadionul Someşul. Sâmbătă, 27 iulie, sătmărenii vor susţine primul meci amical. Pe acelaşi stadion vor înfrunta Unirea Tăşnad, echipă revenită în fotbalul judeţean după retrogradarea din Liga a 3-a.

În 31 iulie joacă acasă în Cupă

După cum notam şi zilele trecute, clubul sătmărean va juca pe teren propriu în prima fază a Cupei României. Întâlnirea cu SCM Zalău (Liga 3) va primi fluierul de start miercuri, 31 iulie, de la ora 17.30, pe stadionul Someşul. Se joacă într-o singură manşă.

Urmează amicalul cu Fortuna Căpleni din deplasare, din 3 august, iar în 10 august va participa la un turneu de patru la Păuleşti. Acolo vor mai fi echipele Unirea Păuleşti, Recolta Dorolţ şi Luceafărul Decebal. Tot în 10 august, de la ora 17.00, pe stadionul Someşul este programat meciul de prezentare a lotului. Sătmărenii vor primi vizita echipei Kisvarda II, prima echipă fiind angrenată în prima ligă din Ungaria.

În cazul în care nu se va califica mai departe în Cupa României, Olimpia va susţine un test acasă cu Victoria Carei, pe 14 august. În fine, pe 17 august mai are în program un amical în deplasare cu Doba.

Portughez de 22 de ani la echipă

De la antrenorul Nelu Donca am aflat că s-au făcut deja câteva transferuri. Clubul sătmărean a anunţat luni că s-a înţeles cu portughezul Kennedy Resende, mijlocaş în vârstă de 22 de ani. ”A trecut vizita medicală şi a semnat azi cu clubul nostru. Conform afirmaţiilor sale, îşi doreşte să reprezinte culorile galben şi albastru cât mai bine şi să ajungă Olimpia MCMXXI cât mai sus”, scrie pe site-ul fcolimpia.ro.

La capitolul noutăţi, Nelu Donca ne-a mai spus de Alin Lung, Adam Pal, Marian Negrean şi Paul Bonta.

”Aşteptăm şi şedinţa AJF Satu Mare de sâmbătă. Mi-aş dori să se acordă mai multă atenţie pe campionatul juniorilor A1 unde vom avea şi noi echipă. Legat de sistem, nu cred că se pot face modificări. Totul trebuie să se stabilească pe plan fotbalistic nu să se întrebe în stânga şi în dreapta unde vrea o echipă să joace. Sincer ne-am dori să jucăm în Seria A unde să terminăm fruntaşi. Distanţa nu este o problemă pentru noi şi suporterii noştri”, ne-a declarat Nelu Donca.

Emisiunea Panoramic Sportiv de luni va putea fi revăzută zilele acestea pe site-ul www.informatiatv.ro la secţiunea Sport.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns