Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

În vacanţa şcolară, fotbaliştii U16 de la LPS se pregătesc la Călineşti

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Iar în prima parte a zilei se antrenează pe un teren de fotbal din Negreşti-Oaş

Fotbaliştii născuţi în anul 2004 de la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare sunt harnici în vacanţa şcolară şi se pregătesc în această perioadă pentru sezonul 2019-2020. Antrenaţi de Cristi Popa şi Cosmin Iuhas, 23 de jucători se află într-un cantonament care a început pe 22 iulie şi care se va încheia sâmbătă, 27 iulie. Unde sunt ei?

Se ştie că LPS Satu Mare are o bază sportivă proprie în localitatea Călineşti Oaş. Dacă dimineaţa se fac antrenamente pe un teren de fotbal din Negreşti Oaş, băieţii revin la bază în cursul zilei pentru antrenamentele fizice, urmate de odihnă.

După cum spuneam, la Călineşti Oaş sunt 23 de jucători: Rareş Oşan, Şerban Palage, Kameni Stan, Raul Apai, Rareş Mureşan, Adrian Godja, Paul Micle, Andrei Zbona, Nicolas Tafa, Alex Micle, Marian Turtureanu, Denis Hajdu, Denis Cortel, Alexandru Mic, Denis Lazăr, Sebastian Truscai, Duca Mariş, Bodan Daniele, Patrick Tamas, Paul Ricardo, Nandor Pop, Alex Orbulescu, Carlo Surducan.

Deocamdată nu se ştie în ce competiţie vor fi angrenaţi băieţii, iar în perioada 1-4 august vor participa la un turneu găzduit de Braşov. “S-a înfiinţat Campionatul Naţional U16, dar încă nu se ştiu echipele care vor evolua acolo. Este foarte greu să ajungem şi noi. În cazul în care nu vom fi acolo, se va organiza un campionat cu echipe din judeţele apropiate în care vom disputa mai multe meciuri, mai multe etape. Dar va fi fără finalitate. Sigur că vor fi jucători care vor juca la republicani”, ne-a declarat antrenorul Cristi Popa.

În altă ordine de idei, Federaţia Română de Fotbal va organiza din acest an Campionatul Naţional dedicat juniorilor U16. Principalul obiectiv al acestei noi competiţii este de a asigura continuitate şi meciuri cu miză jucătorilor în perioada dintre U15 şi U17. La capitolul condiţii de participare se precizează că în campionat pot ajunge cluburile afiliate FRF, de la echipele din Liga 1, câştigătoarele celor 16 serii din Liga Elitelor U15, ediţia 2018-2019, urmând ca restul locurilor să se completeze în baza clasificării academiilor de copii şi juniori. Campionatul va avea 36 de echipe (3 grupe a câte 12 echipe), care vor fi împărţite pe criteriu geogragfic.

Selecţie la Someşul Satu Mare

Clubul FC Someşul Satu Mare 2010 anunţă că organizează o selecţie la fotbal pentru copiii născuţi în anii 2010, 2011, 2012, 2013 şi 2014. Selecţia este făcută de antrenorul Cristi Popa (Licenţă A), iar sătmărenii sunt aşteptaţi cu drag să înveţe tainele acestui sport.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0742.065.572 – Cristi Popa.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns