Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mani Gyenes, locul 4 la Red Bull Roamanics

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ediţia cu numărul 16 de Red Bull Romaniacs s-a încheiat sâmbătă la Sibiu. Titlul din anul 2019 a fost câştigat de germanul Manuel Lettenbichler.

Neamţul a relizat acest lucru la zece ani după ce tatăl său, Andreas Lettenbichler, s-a impus în competiţia din Carpaţi. Este şi prima cursă din circuitul de hard enduro câştigată de Manuel Lettenbichler. Letti e urmat în clasamentul mondial de Graham Jarvis, Alfredo Gomez, Mario Roman, Billy Bolt şi Jonny Walker. Anna Schmolzl este prima femeie pe podium la Red Bull Romaniacs şi, în acelaşi timp, prima câştigătoare a unei clase (Bronze) în întreaga istorie a competiţiei.

În ceea ce ne priveşte pe noi, sătmăreanul Emanuel Gyenes a terminat pe locul 4 la clasa Silver (a doua ca dificultate). Rămâne în continuare singurul pilot care a luat startul şi a terminat toate ediţiile de RBR.

“Mă bucur că am terminat Red Bull Romaniacs pentru a 16-a oară. Am vrut un nou podium la clasa Silver, dar cu toate problemele tehnice pe care le-am întâlnit este bun şi acest loc 4. Sâmbătă, în ultima zi de off-road, cu toţii ne-am aminti de ce se spune că este cel mai dur concurs din lumea. Felicitări tuturor piloţilor care au ajuns la final şi celor care au luat startul”, spune sătmăreanul Emanuel Gyenes.

Primii de la clasa Silver:
1. Josu Artola – Spania – 18h57m20s
2. Sam Winterburn – Marea Britanie – 19h39m55s
3. Alberto Aramburu – Spania – 20h18m14s
4. Emanuel Gyenes 20h31m54s

La clasa Silver au luat startul peste 100 de piloţi şi doar 41 au ajuns la final.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

TENIS FEMININ

4 românce în Top 100 WTA

După turneele WTA de săptămâna trecută o singura tenismenă din România, Jaqueline Cristian a urcat în clasamentul mondial. Ea a reuşit să urce 3 poziţii în noul clasament de pe locul 100 pe 97.